ORK BEOGRAD

BEOGRADSKE ROMANTIČARKE

Žrk Loznica grad – Ork Beograd 28:34 (12:20)

ZRK LOZNICA GRAD – ORK BEOGRAD 28:34 (12:20)
ROMANTICARKE PRESLISALE LOZNICANKE.
GLEDALACA: 250
Dubljanin J.(odbranjen sedmerac), Bozoljac S., Popić V. 1 (1), Knežević D. 7, Jelača J., Radulović N. (K) 5, Todorović S. 3, Krća I. 1, Krća A.(20 odbrana (1 sedmerac)), Sinadinović M. 4, Gudžić A. 3,Vranješ A. 1, Kačarević A. i Kostrešević J. 9 (3)
SJAJNO PRVO POLUVREME NASIH DEVOJAKA ,20 GOLOVA EKIPI, ZA JEDNO POLUVREME, KOJA JE “PRVI FAVORIT” ZA ULAZAK U SUPER LIGU POKAZUJE KAKO SU NASE DEVOJKE ODIGRALE. JAKA ODBRANA I KOLEKTIVNA IGRA U NAPADU SU PO PRVI PUT VIDJENE U NASOJ EKIPI POSLE MNOGO SEZONA. PRIPREME ODRADJENE U DESPOTOVCU SU NA NAJBOLJI MOGUCI NACIN OSTAVILE POZITIVAN TRAG U NASOJ EKIPI. KVALITETAN RAD SA PRIPREMA JE PRESLIKAN NA TEREN U LOZNICI. NA POCETKU OVE UTAKMICE SU SE ISTAKLI SU SE BEKOVI KNEZEVIC(7 POGODAKA) ,KOSTRESEVIC(9) ,GUDZIC (3) DOK SU SE TOKOM UTAKMICE PRIDRUZILE SVE SAIGRACICE, POCEVSI OD GOLMANA ALEKSANDRE KRCE (20 ODBRANA),SUZANE TODOROVIC (KOJA JE SVOJIM LUDICNIM POTEZIMA NATERALA PROTIVNICKU PUBLIKU DA APLAUDIRA NASIM DEVOJKAMA) I KAPITENA NATASE RADULOVIC (KOJA JE KONSTANTNO DOBRO IGRALA).
ROMANTICARKE SU IMALE U JEDNOM TRENUTKU MAKSIMALNIH +8 I NISU PUSTALE DOMACU EKIPU DA ODE ISPOD -3. KADA GOD BI LOZNICANKE PRETILE NASE DEVOJKE SU NASLE RESENJE U ODBRANI ILI NAPADU I PONOVO SE ODLEPILE NA +5 ILI +6. OVA UTAKMICA JE DOKAZ DA NASE DEVOJKE OVE SEZONE MOGU MNOGO TOGA DA URADE I KONACNO OSTVARE PLASMAN U SUPER LIGU.
U NAREDNOM KOLU ORK BEOGRAD DOCEKUJE EKIPU VOZDOVCA, PONOVO DERBI UTAKMICA,UTAKMICA DVA NAJSTARIJA BEOGRADSKA KLUBA SA AMBICIJAMA ZA ULAZAK U SUPER LIGU.
MOLIMO SVE NAVIJACE DA DODJU I PODRZE NASU EKIPU NA OVOJ UTAKMICI, OSVOJENA DVA BODA PROTIV LOZNICE NECE IMATI VELIKI ZNACAJ AKO NE OSTVARIMO TRIJUMF PROTIV VOZDOVCA.POBEDA U OVOJ UTAKMICI JE VELIKI KORAK KA OSVAJANJU TROFEJA JESENJEG SAMPIONA.
ZATO SVI ZOVITE SVOJE PRIJATELJE,POZNANIKE DA NAS BUDE STO VISE U POHODU NA NOVU POBEDU! SVAKA OSOBA ZNACI!
NAPRED ORK BEOGRAD!

Updated: September 27, 2015 — 4:52 pm
ORK BEOGRAD © 2015 ORK Beograd