ORK BEOGRAD

BEOGRADSKE ROMANTIČARKE

Završene pripreme za sezonu 2015/2016

Pripreme su završene, rukometašice od sutra ponovo na Banjici.
Na pripremama se vredno radilo, uglavnom tri puta dnevno , teretana,trčanje,rad sa loptom sve je bilo odlično ukomponovano a najbitnije je da su devojke odlično radile ono što se od njih tražilo.Takodje veoma bitno je da nije bilo povreda i da u poslednju trenažnu nedelju pred pocetak prvenstva ulaze sve igračice.
Prelazni rok nije završen i do vikenda se očekuje par novih igračica , nadamo se da ce sve biti završeno u što skorijem periodu. Za sada su Ork Beograd pojačale Jelena Kostreševic (Radnicki Svilajnac) Andjela Gudzić (Crvena Zvezda) Andjela Vranješ (Junior) Valentina Popić (Junior) Sladjana Bozoljac (Zupa Aleksandrovac) Nevena Nikolić (Feniks) Jelena Dubljanin (Cepelin) Jovana Jelača (vratila se u Ork Beograd) a od teze povrede se potpuno oporavila Andjela Kačarević.
Po pričama rukometnih radnika u ovoj takmičarskoj sezoni favoriti za ulazak u super ligu su Žrk Loznica Grad , Voždovac i Ork Beograd . Upravo naše devojke u prava dva kola igraju protiv ove dve ekipe. Početak prvenstva je jako bitan, tako da se nadamo da će romantičarke uspeti da ostanu neporažene u prva dva kola. Pozivamo sve ljude i navijače kluba da podrže naše devojke u ovoj sezoni ,naravno opširnije o ovome pred sam start prvenstva.
26.09.2015 Žrk Loznica – Ork Beograd 19h Sc Lagator Loznica
3/4.10.2015 Ork Beograd – Voždovac Sc Vozdovac (Banjica)
NAPRED ORK BEOGRAD , PLAVA ROMANTIKA!!!

Updated: September 22, 2015 — 11:20 am
ORK BEOGRAD © 2015 ORK Beograd